Infraestructures i serveis

Remodelaran la residència de Vandellòs

Les obres de reforma tenen un pressupost de 165.000 euros

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va aprovar, la setmana passada i en un ple ordinari, l'adjudicació de les obres de reforma del centre assistencial polivalent de Vandellòs. Les obres d'aquest equipament de residència assistencial per a la gent gran aniran a càrrec de la constructora Cobra per un import de 165.000 euros i preveuen un termini d'execució de tres mesos, de manera que la reforma del centre hauria d'estar enllestida durant el primer trimestre del 2017.

El projecte de reforma consisteix a traslladar el centre de dia a la primera planta de l'edifici on es troba actualment amb la finalitat d'unificar els serveis de fisioteràpia, cuina, magatzems, vestidors i altres espais comuns. A més, s'ampliaran les habitacions per poder tenir dormitoris dobles i que pugui acollir 12 persones. El consultori mèdic se situarà a la planta baixa. L'obra es cofinançarà a través de la línia d'ajudes que convoca el Ministeri d'Indústria i Energia per als municipis de la zona d'influència de centrals nuclears.

El centre de dia va entrar en funcionament l'abril del 2012 i disposa de vint places. L'adjudicació es va aprovar amb els vots de l'equip de govern, Convergència i el PP; el grup d'ERC s'hi va abstenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia