Infraestructures i serveis

Nou servei de manteniment de l'enllumenat públic a Celrà

L'Ajuntament de Celrà ha adjudicat el contracte del servei de manteniment de les instal·lacions de l'enllumenat públic de Celrà per un import de 48.216,10 euros per realitzar el servei durant dos anys. Tres empreses van presentar la documentació exigida per poder participar en el procediment. Un cop analitzades les diferents propostes, l'empresa adjudicatària ha estat Etra Bonal SA. La rebaixa obtinguda sobre el preu de posada a licitació ha estat d'un 33,3%.

L'adjudicació del nou servei de manteniment i conservació de l'enllumenat públic a Celrà s'emmarca en la política per millorar l'eficiència energètica i reduir despeses en calefacció i llum que des de fa uns anys impulsa el consistori. L'alcalde, Dani Cornellà, va explicar que si bé ja preveien, en el plec de clàusules, les mesures d'eficiència energètica, no s'esperaven un rebaix tan destacable. El maig de l'any passat, Celrà va substituir les 241 lluminàries del polígon industrial amb lluminàries amb tecnologia LED. Amb aquesta actuació, el municipi es va estalviar un 75% del consum elèctric actual, a més de rebaixar els costos de manteniment de l'enllumenat públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.