Infraestructures i serveis

municipal

recollida d'escombraries

FCC, candidata a fer el servei de neteja

Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) ha resultat l'empresa que ha aconseguit la millor puntuació en la mesa de contractació que ha estudiat les propostes presentades per oferir el servei de neteja viària a Torredembarra. FCC surt com a empresa més ben situada per quedar-se el nou contracte de la brossa, que tindrà quatre anys de vigència i un preu de sortida d'1,9 milions. A més, l'oferta de FCC rebaixa aquest preu de sortida en 100.000 euros. L'adjudicació del contracte de la neteja trigarà almenys dos mesos a fer-se realitat ja que primer ha de superar el procés d'al·legacions i després s'ha d'aprovar en junta de govern local i ratificar-se en el ple. La nova empresa substituirà Nordverd, que s'ha fet càrrec del servei en els darrers anys. El seu contracte va caducar a principis d'aquest mandat.

D'altra banda, la CUP ha tornat a posar de manifest la necessitat de municipalitzar el servei de neteja viària. La CUP argumenta que en un servei municipalitzat “els beneficis que generi han de revertir en el mateix servei i en la millora de la seva qualitat, i en cap cas han de destinar-se a enriquir empreses privades”. Al seu dia, el govern va fer un estudi tècnic i va rebutjar la municipalització perquè caldrien infraestructures que no es tenen, necessitats tècniques que no es poden assumir i personal contractat suficient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.