Infraestructures i serveis

Municipal

Arenys de Mar fa una prova de la zona vermella gratuïta al mercat

Tal com reclamaven els botiguers però en període de proves. L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha arribat a un acord amb l'empresa concessionària de la zona blava, Comsa, per habilitar quatre places de l'anomenada zona vermella, en què està permès aparcar gratuïtament amb disc horari durant el primer quart d'hora per facilitar les compres ràpides. L'aparcament està situat just davant de l'edifici del mercat municipal.

El govern preveu que la prova pilot s'allargui les setmanes vinents per valorar-ne el funcionament, coincidint amb la campanya informativa del comerç per regalar tiquets d'una hora d'aparcament gratuït. El president de la Unió de Botiguers, Àlex Acero, valora positivament la iniciativa, sense deixar de criticar que sigui arran de la proposta de la CUP i no pas de la que van fer els botiguers al seu dia. “En tot cas, benvingut sigui”, afirma el president, que dona per fet que es farà un ús raonable d'aquest aparcament per pacificar la riera coincidint amb les mesures severes per multar els qui aparquen en doble fila. “Millor quatre places d'aparcament que cap, tot és un començament”, diu Acero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia