Infraestructures i serveis

municipal

esports

Arenys de Munt refà la pista com volien els veïns el 2015

L'actuació va ser la més votada dels pressupostos participatius i el retard ha permès ampliar-ne el projecte i fer-la reglamentària

Canvien les tanques que feien molt soroll i molestaven els veïns

Arenys de Munt té de potes enlaire la pista esportiva de l'escola Sant Martí, que es refarà i l'ampliaran amb les mides reglamentàries, cosa que permetrà fer-hi competicions oficials. Aquesta actuació va ser la més votada dels pressupostos participatius del 2015, però s'havia endarrerit a l'espera dels préstecs per poder-ne fer les inversions el 2016. “No les vam poder adjudicar abans i es va aprofitar per ampliar el projecte i fer-hi una reforma més a fons”, explica el regidor de Comunicació, Josep Sànchez (ERC).

El projecte inicial consistia a arreglar el paviment únicament de la pista amb un cost d'uns 38.000 euros. Tal com explica el regidor, però, es va decidir ampliar l'actuació per fer complir les mides reglamentàries i, també, canviar-hi les tanques metàl·liques que tancaven el recinte de la pista. “Els veïns es queixaven que feien molt de soroll amb l'impacte de les pilotes”, hi afegia l'alcalde, Joan Rabasseda (ERC).

Les obres obligaran a moure alguns punts de llum dels entorns de la pista, acció que portarà a terme la brigada municipal. Les grades es mantindran com fins ara. Preveuen que les tasques de reforma es puguin enllestir en qüestió d'un mes, per poder estrenar els primers partits per la temporada d'estiu.

Més activitats i partits

La reforma permetrà plantejar-hi competicions al llarg de l'any. L'equipament de la pista, juntament amb l'edifici escolar, el va fer construir l'Ajuntament durant la República.

La pista també és un punt de trobada en ple centre del poble, i més accessible que no pas els pavellons que hi ha a la part alta i el nou pavelló de l'entrada.

LA XIFRA

60.000
euros
són els que es destinen a l'actuació que els veÏns van demanar més el 2015.

El casal d'avis també comença la reforma

Les obres per reformar el casal d'avis també han començat sense que això n'afecti, per ara, l'activitat que s'hi fa. Està previst que d'aquí a quinze dies els usuaris del casal s'hagin de traslladar fins a les instal·lacions del mercat municipal, a la riera, que estan desocupades des de final d'any. Allà s'hi ha adequat un espai per fer-hi tallers de cuina que els avis podran fer servir mentre no disposin del servei de bar del casal. També serà el punt de trobada mentre s'afecti l'edifici que tenen a la plaça de l'església.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia