Infraestructures i serveis

Acord amb el Bisbat per deu anys per al nou pàrquing de la Cellera

L'Ajuntament de la Cellera de Ter ha arribat a un acord amb el Bisbat de Girona per disposar d'un nou pàrquing públic al centre del poble, que funciona des del dilluns 20 de març. El consistori pagarà 3.000 euros (incloent-hi l'IVA) a l'any i durant una dècada.

L'aparcament de l'hort de la rectoria és de 23 places, segons explica el batlle, David Sarsanedas (La Cellera Acció Municipal). L'acord amb el Bisbat ha tingut la col·laboració de la parròquia i el centre parroquial i ha inclòs la signatura d'un dret de pas per a vianants que el comunicarà directament amb la plaça de l'Església a través de la pista del centre parroquial.

Una dotzena menys

La posada en funcionament del nou aparcament públic (i gratuït) farà que ara no es pugui estacionar a la plaça de l'Església, on es perdran una dotzena de places per a vehicles. El nou aparcament és molt a prop de les botigues de la Cellera –diu el batlle– i serà especialment útil els dies del mercat setmanal, els dijous. El pàrquing, amb un disc horari limitat a una hora i mitja, és gratuït i està obert de 8 a 1 i de 4 a 8, tret dels festius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia