Infraestructures i serveis

Fan un pàrquing de dues plantes a Hostalric

Gasten 586.000 euros a Can Llensa i renoven alhora la plaça dels Bous

L’Ajuntament d’Hostalric ha començat aquesta setmana els treballs en dos punts del centre del poble: Can Llensa i la plaça dels Bous. Darrere Can Llensa, el consistori hi construirà un aparcament públic de dues plantes (que serà de zona blava). Les obres, adjudicades per 586.223,14 euros, haurien d’acabar a l’octubre i són a càrrec de l’empresa Roma Infraestructures i Serveis SAU.

L’aparcament a tocar de l’edifici de Can Llensa, la seu del centre gastronòmic Domus Sent Soví i l’oficina de turisme, és a 150 metres de la plaça dels Bous. El pla general d’Hostalric ja preveia la construcció d’un pàrquing públic, que forma part de la Llei de Barris i que en principi pagaran a parts iguals la Generalitat i l’Ajuntament –passa el mateix amb la plaça dels Bous.

Opció descartada

L’alcalde d’Hostalric, Josep Antoni Frias (CiU), explica que el pàrquing de Can Llensa tindrà una planta subterrània i una en superfície. Inicialment, hi havia un projecte de fer aquest espai a sota de la plaça dels Bous, cosa que es va descartar pel preu i per la inconveniència que hauria significat per a la mobilitat i els negocis del centre del municipi.

Les obres a Can Llensa i a la plaça dels Bous han fet que, entre altres afectacions, no es pugui aparcar als dos llocs. A més, l’avinguda Coronel Estrada és de sentit únic i s’ha habilitat un carril per deixar-hi els vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia