Infraestructures i serveis

Protesta a Maçanet per la “inacció” en l’aigua

Els veïns de la urbanització de Maçanet Residencial Park han convocat per a dissabte al matí (a les onze) una protesta pel servei de l’aigua a les seves cases i pel que consideren la “inacció” de l’equip de govern municipal (Acord per Maçanet, CiU, el PP i el regidor no adscrit Antoni Guinó).

Un dels representants de l’associació ha explicat que el servei ha estat deficient durant l’estiu, amb talls freqüents, caps de setmana sense aigua i algun veí s’ha trobat que el líquid de boca era de color verd. Per això, reclament que l’Ajuntament intervingui de debò en la xarxa. L’empresa que presta el servei a Residencial Park és Rec Madral, però les canonades són d’una promotora.

El dissabte 1 de juliol un grup de veïns van concentrar-se davant de l’ajuntament per queixar-se del servei de l’aigua i van fer-hi una casserolada. Aquella concentració no era convocada explícitament per l’associació.

Abans de final d’any

Fonts de l’associació afirmen que tampoc no saben què pensa fer l’Ajuntament després que l’Agència Catalana de l’Aigua l’hagi instat a rescatar el servei de l’aigua –el que duu Rec Madral– abans de final d’any. Si no rescata el servei, el consistori haurà d’assumir el deute de l’empresa amb l’ACA (1,82 milions d’euros, el 3 de juliol). Per l’equip de govern, el que fa l’ACA és injust.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia