Infraestructures i serveis

Gestions a Lloret per ser destinació per a triatletes

L’Ajuntament intensifica l’estratègia en les disciplines esportives individuals

El cicloturisme, el ciclisme i el BTT centren el Fòrum de Turisme de la Selva

L’Ajuntament de Lloret de Mar treballa per rebre l’any que ve la certificació de destinació per a triatletes. Per aconseguir-ho, el consistori, a través de l’empresa pública Lloret Turisme, treballa per ser en els pròxims mesos destinació de running (atletisme a l’aire lliure). Així, tenint en compte que ja és destinació de natació i ciclisme, seria un municipi preparat per hostatjar triatletes.

Des de fa anys, Lloret té la certificació de l’Agència Catalana de Turisme de destinació esportiva per a futbol, natació, esports col·lectius, atletisme i ciclisme. L’última ha estat la de ciclisme, sobre la qual aquest any ha presentat el projecte Lloret Cycling, que inclou sis rutes recomanades de BTT i sis més de ciclisme en carretera

La tècnica de màrqueting i promoció de Lloret Turisme, Cristina Rebled, ha participat en l’elaboració de Lloret Cycling. Explica que “l’estratègia és buscar les disciplines auto [d’esports individuals]”.

Promoció del producte

Rebled va exposar l’estructuració i la promoció del producte ciclista de Lloret durant el cinquè fòrum de Turisme de la Selva, ahir a l’Espai Aqua de Sant Hilari Sacalm. El 2018 Lloret dedicarà l’últim cap de setmana d’abril al cicloturisme i organitzarà la marxa Gran Fondo Lloret Costa Brava. A la vila, ja hi ha 14 hotels preparats per rebre corredors i emmagatzemar el seu material.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia