L'Agència de Desenvolupament d'Oliva ha atés més de 10.000 usuaris en 2009

L'Agència de Desenvolupament Local d'Oliva ha donat a conéixer les dades oficials d'atenció a usuaris durant l'any 2009. En les xifres aportades s'apunten un total de 10.242 atencions al públic de les quals 1.839 han estat entrevistes ocupacionals, 5.859 renovacions de demandes (renovar targeta atur), 2.310 informacions directes a usuaris i 234 consultes d'usuaris derivats a ofertes d'ocupació.

Pel que respecta a l'estadística per sexe i edat dels usuaris, han passat per les instal·lacions de l'ADL 587 homes i 1.796 dones. El servei de renovació de la targeta de demanda d'ocupació l'han rebut 2.686 dones i 2.686 homes. I pel que fa a l'edat, s'ha atés a 402 usuaris menors de 30 anys i 1.020 majors de 30 anys.

L'Agència de Desenvolupament Local d'Oliva és un servei de l'Ajuntament d'Oliva adreçat a estudiants, treballadors en situació de desocupació majors de 16 anys, treballadors en actiu, associacions empresarials i empreses. En concret, presta serveis d'informació i assessorament d'itineraris de formació i inserció laboral dels demandants d'ocupació. A més, a través d'aquesta agència s'ofereix formació continua, d'adaptació i reciclatge per als treballadors actius i per a les empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.