La policia local de l'Eliana patrullarà en patinet elèctric durant les falles

La Policia Local de l'Eliana patrullarà estes falles en un modern sistema de patinet que afavorirà la vigilància en llocs on abunden vies estretes i de difícil accés amb cotxe, com són el Parc de la Pineda o els carrers del centre urbà. La firma Segway ha triat aquest municipi per poder fer una provatura pilot i ha cedit dos patinets per aquestes festes.

Aquest mitjà de transport elèctric i, per tant, ecològicament sostenible, permet que els agents tinguen major visibilitat, versatilitat i mobilitat, reforçant d'aquesta manera la seguretat ciutadana. Destaca l'adaptabilitat del patinet a tot tipus de terrenys, la seua capacitat de maniobra així com el seu fàcil maneig. «Alguns ajuntaments de la demarcació, com és el cas del de València o el d'Alboraia, conten amb «segways» en la seua flota perquè són molt útils a l'hora de patrullar en zones costaneres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.