L'Eliana sol·licita un autoservef en l'Agència d'Ocupació Local

L'Ajuntament de l'Eliana ha sol·licitat a la Generalitat la instal·lació d'un punt Autoservef en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) del municipi amb l'objectiu de facilitar l'accés dels veïns a tots aquells tràmits i serveis que fins a ara només poden realitzar-se en els centres Servef d'Ocupació.

Aquest servei serà de gran utilitat en l'Eliana, perquè, en cas d'instal·lar-se, agilitzarà els tràmits dels demandants d'ocupació d'una manera senzilla i sense esperes, reforçant així la labor que des de l'AEDL es realitza per a fomentar les polítiques d'ocupació i formació.

Autoservef permet renovar les demandes d'ocupació, consultar i inscriure's en les ofertes d'ocupació i cursos de formació, modificar el currículum o enviar una carta de presentació, entre altres coses. El servei d'Autoservef va començar a funcionar al 2006 i en l'actualitat compta amb 96 punts distribuïts entre ajuntaments i centres Servef de tot el territori valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.