Els veïns visiten el nou pàrquing subterrani de la plaça El·líptica de Gandia

L'aparcament subterrani de la plaça El·líptica es va obrir el cap de setmana passat al públic. L'Ajuntament de Gandia i l'empresa concessionària Espai Pàrking Gandia S.L. van organitzar una jornada de portes obertes per tal que els veïns de la República Argentina i de la plaça El·líptica, i també de tota la ciutat, pogueren visitar per dins el nou pàrquing.

Aquesta infraestructura va començar a construir-se en juny de l'any 2008 i ocupa l'avinguda de la República Argentina, des del carrer 9 d'octubre i fins al carrer Calderón de la Barca. Les obres, valorades en 18 milions d'euros, inclouen també la remodelació en superfície de la plaça El·líptica i de diversos carrers adjacents, la qual cosa ha permés ampliar en 1.000 metres quadrats la zona per a vianants, la implantació del carril bici, la millora de la xarxa d'enllumenament i la instal·lació d'una nova font ornamental a la plaça, així com la remodelació interna de l'aparcament de la República Argentina i la total rehabilitació en superfície del carrer, des de l'avinguda de Beniopa i fins la plaça de Crist Rei.

El nou aparcament, construït en dos nivells, té una capacitat per a 542 places de vehicles i 90 de motocicletes. A aquestes se sumen les 497 places per a turismes i les 105 de motocicletes que té el pàrquing de la República Argentina, amb la qual cosa ara el barri disposarà de 1.234 places d'aparcament subterrani. Aquesta infraestructura té un ascensor que facilitarà l'accés de les persones discapacitades i compta amb cinc punts d'accessos que facilitaran l'entrada i eixida dels vehicles en diferents direccions, en funció del punt de la ciutat al que vulguen dirigir-se els usuaris

Està previst que aquesta setmana els propietaris de places d'aparcament del pàrquing de la República Argentina ocupen la nova infraestructura mentre es realitzen les obres de remodelació d'aquest aparcament i que duraran fins al mes de juny, aproximadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.