Serveis

Tiana renova la maquinària de manteniment de la piscina municipal

Tiana ha fet una aposta decidida per modernitzar i millorar el manteniment de la piscina municipal. Principalment, s'ha substituït el filtre per on es depurava l'aigua per dos de nous. Aquestes màquines tenen una capacitat per filtrar i netejar 540.000 litres de la piscina gran cada hora. L'adquisició d'aquest nou material permetrà que en només tres hores i mitja es pugui filtrar tota l'aigua de la piscina gran. A més, també s'han substituït les tubuladures i vàlvules dels sistemes de filtratge, i s'han dut a terme actuacions i millores en la dosificació i depuració. La implantació d'aquesta maquinària ha costat més de 35.000 euros.

El regidor d'Esports, Jordi Monturiol (CiU), ha assegurat que amb aquesta actuació «l'aigua passarà en perfectes condicions cap a la piscina», i ha recordat que «són tasques de manteniment que s'havien de fer, perquè les instal·lacions ja tenen 25 anys». Monturiol també ha explicat que, de moment, aquests dos filtres només funcionaran a la piscina gran, ja que les instal·lacions també estan dotades d'una piscina petita.

D'aquesta manera, el regidor considera que s'arriba en una situació òptima per a la posada en marxa de la temporada d'estiu, que començarà demà i que s'allargarà fins al 7 de setembre.

Monturiol ho ha aprofitat per recordar que els abonaments per accedir a la piscina mantindran el preu de l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia