Serveis

Barcelona estrenarà el setembre la primera estació de recàrrega de motos elèctriques

Barcelona estrenarà el mes de setembre que ve la primera estació de recàrrega de motos elèctriques. Estarà ubicada al districte 22@ i serà el punt de partida d'un projecte d'expansió que en una primera fase preveu la instal·lació de vuit estacions de recàrrega en diferents espais de la zona marítima, el centre i la zona universitària.

Las noves estacions de recàrrega han estat ideades per l'empresa barcelonina Mobec Point, i la solució energètica que permet la correcta recàrrega de les motocicletes ha estat desenvolupada per Schneider Elèctric. Ahir, les dues empreses van presentar el projecte d'implantació en un acte públic que va tenir lloc al circuit automobilístic de Montmeló.

Aquestes estacions, segons van precisar les dues companyies a través d'un comunicat conjunt, permeten recarregar de manera simultània fins a 25 vehicles elèctrics, entre motos i bicicletes, i fer-ho, a més, «de manera senzilla i segura».

El projecte d'expansió presentat ahir permet donar resposta a les necessitats futures de recàrrega de la flota de motos elèctriques, que es preveu que tingui uns 40.000 usuaris l'any 2016.

El director general de Mobic Point, Jordi Ventura, va destacar ahir que per aquesta empresa «era realment important que Barcelona apostés per la moto elèctrica, ja que és la segona ciutat d'Europa, després de Roma, amb més nombre de motocicletes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia