Serveis

Els taxis de Xàbia es connecten a una central per a oferir un millor servei

La Cooperativa del Taxi de Xàbia s'ha adherit a la Central de Centrals del Centre de Formació i Serveis del Taxi. Un avanç molt important i un nou sistema de treball al que s'ha sumat gairebé la pràctica totalitat de taxis del municipi i que ha estat presentat pel col·lectiu de taxistes i el regidor de Transports de Xàbia, Juan Ortolá, en un acte celebrat en el saló de plens de la Casa Consistorial.

Dotada dels més moderns sistemes de localització, aquesta central situada físicament a La Nucia i a la qual ja estan connectats 16 taxis de Xàbia, s'encarrega de distribuir els serveis durant les 24 hores del dia. Un nou sistema que, segons ha destacat un dels membres de la Cooperativa del Taxi de Xàbia «ofereix una major tranquil·litat, qualitat i seguretat tant als passatgers com al propi conductor».

L'equip, instal·lat per compte dels taxistes en els seus vehicles i valorat en 3.000 euros, permet escurçar les distàncies i és molt més ràpid, ja que a l'estar permanentment localitzats i connectats, el servei és realitzat pel taxi més proper al client. Altre factor de qualitat és que la central està atesa per operadors que parlen diversos idiomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia