Serveis

Protecció Civil de Torrent s'afig a la xarxa que connecta les emergències

Aquests sistema permet una resposta ràpida i àgil en situacions d'emergència i una major coordinació entre totes les forces que hi intervenen.

La localitat més gran de la comarca de l'Horta es troba connectada al cent per cent a la xarxa d'emergències de la Generalitat Valenciana. Un sistema que permet estar en línia totes les forces de seguretat i d'emergències del País Valencià en temps real.

Els membres de protecció Civil de Torrent, han rebut una desena de terminals digitals adreçades a millorar la seguretat i l'eficàcia en situacions d'emergències. Aquests aparells de comunicació, s'afigen als 82 que ja disposen operatius ls agents de la policia local.

El conjunt que configura la xarxa a la que s'ajunta ara Torrent, el configura Governació, Medi Ambient, Sanitat, Seguretat, Policia de la Generalitat i consorcis provincials de Bombers de València, Castelló i Alacant. També hi participen els ajuntaments de València, Elda, Novelda, Teulada, Calp, Manises, Mislata i Canet d'En Berenguer.

Aquesta xarxa d'emergències disposa d'una cobertura del 95% del territori valencià, amb un total de 3.300 usuaris que anirà ampliant-se fins al 5.000 durant l'any en curs.

La dotació de la desena de nous terminals ha estat lliurada per la consellera de Justícia, Paula Sánchez de León i l'alcaldessa de la vila.

Sense notícies de la Ciutat de la Justícia

Pere Rossell

Ara fa tres anys que el govern valencià va prometre la construcció de la Ciutat de la Justícia de Torrent, i aquesta és l'hora que el solar es troba totalment aturat, i sense que la consellera digués ni pruna sobre aquest aspecte. De fet, el síndic portaveu dels socialistes torrentins, Josep Veiga, li ha recordat que la conselleria que ella regenta, té cedits uns terrenys des del temps en que el PSOE governava la localitat. Però sí vols arròs Caterina!

L'aleshores conseller Fernando de Rosa (ara membre del Consell General de Poder Judicial) va assegurar que el 2009 començarien les obres i que es convertiria en la major seu judicial de tota la comarca. Tira-li, encen la metxa que la traca no fa soroll.

Ara mateix, no ha hagut licitació, ni petició de llicència d'obres ni un euro pressupostat perquè es faça possible. No hi ha dubte: són uns autèntics bocamolls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia