Serveis

Gandia presenta els nous uniformes de la policia local

El tinent d'alcalde de Seguretat i Mobilitat, Vicent Mascarell, ha afirmat que enguany Gandia ha destinat un bon grapat d'euros per millorar els recursos de la Policia Local, en l'acte de presentació dels nous uniformes d'estiu dels agents de la Policia Local, en què Gandia ha invertit 90.000 €. La confecció dels nous uniformes ha estat adjudicada a l'empresa local 10-4 Zona Policial.

El responsable de Seguretat ha destacat que els uniformes d'estiu, tal i com ja ocorria amb els d'hivern, incorporen la marca 'Gandia' i ha afegit que «la Policia Local de Gandia és de les millors equipades del seu entorn».

Mascarell ha avançat que Gandia tindrà una flota motoritzada de la Policia Local «completament renovada». Per la seua banda, l'Intendent principal de la Policia Local, Vicent Roig, ha assegurat que, dins dels paràmetres que marca el Decret d'Uniformitat, els nous uniformes d'estiu «estan fabricats amb materials que eviten la proliferació de bacteris i són els més aptes per al desenvolupament de les tasques dels agents de policia».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.