Serveis

Col·lapse en el registre d'entrada de Paterna

Compromís per Paterna denuncia que a l'alcalde no l'interessa cap solució ara mateix.

Compromís per Paterna afirma, que l'equip de govern que dirigeix Lorenzo Agustí, incompleix tot allò que promet, i ara li ha tocat al registre d'entrada del consistori i el col·lapse diari que pateix. En aquest sentit, després de la crítica que va fer el grup municipal sobre l'embús de persones al registre, «Agustí no va tardar en respondre que el servei es reforçaria amb dos funcionaris més. I pel que es pot comprovar, tot segueix igual i les cues van a més, així com el disgust de la ciutadania».

Amb el final de les vacances d'estiu, són molts els veïns que estan passant pel registre general d'entrada a demanar, entre d'altres assumptes, la devolució de la taxa de fem, la qual cosa significa que del total de 322 registres, d'un dia normal, 150 són per aquesta raó.

Segons testimonis arreplegats, la gent es queixa d'haver demanat una hora de permís al treball per a sol·licitar la devolució de la taxa de fem i trobar-se en el cas d'estar més temps amb els problemes que això li reporta en el seu lloc de treball, com explica un veí d'Alborgí; o una veïna de la Canyada que ja ha perdut la cita mèdica que tenia perquè porta més d'hora i mitja esperant a que li toque el seu numero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.