Serveis

L'Ajuntament de Xàbia adjudica les dues primeres llicències per a taxis adaptats

Entraran en funcionament a mitjan octubre i estaran preparats per a portar a qualsevol persona amb problemes de mobilitat.

L'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat les dues primeres llicències de taxi adaptat. D'aquesta manera, el consistori dota al municipi d'un nou servei de transport preparat per a portar a les persones amb mobilitat reduïda al mateix temps que augmenta la flota de taxis de la localitat.

Amb els dos nous taxis es pretén també donar resposta a les necessitats d'una població que ha crescut molt en els últims anys i que portava més de 25 anys sense augmentar el nombre de llicències. I és que, encara que aquests automòbils estaran dedicats les 24 hores del dia al transport prioritari de minusvàlids podran atendre altres serveis mentre no es requerisca el seu ús.

Després del procediment de licitació, els adjudicataris de les dos places estan preparant els seus vehicles perquè a mitjan mes d'octubre els taxis adaptats puguen estar ja en funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.