Serveis

Oliva reprén el servei del Bus universitari

El proper diumenge 3 d'octubre els joves olivans tindran al seu abast un servei d'autobús a València. Aquest és possible gràcies a un conveni entre l'empresa prestadora del servei, el Consell de la Joventut d'Oliva i altres ajuntaments de la comarca.

La iniciativa està pensada per a que els joves de la localitat no tinguen problemes a l'hora de desplaçar-se a València ja que no compten amb la possibilitat d'agafar el tren sense desplaçar-se a Gandia prèviament donat que, a pesar de les reivindicacions, el tren Gandia-Oliva-Dénia continua sobre paper i poc més.

Pel que fa a l'horari delBus Universitari, en principi será els diumenges a les 21h des de la parada d'autobús del Casal Jove d'Oliva. Una vegada a València, realitzarà parades en Avinguda Peris i Valero 110, Ramón Llull 40, avinguda d'Aragó 50 i Burjassot Avinguda Ausias March 40.

L'any passat es va iniciar aquest servei però no hi va tenir continuïtat per falta de passatgers, per això enguany s'ha buscat la col·laboració d'altres pobles de la comarca que es sumen a la iniciativa per facilitar als joves el desplaçament a la capital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.