Serveis

Els ajuntaments de Torrent i Xiva compartiran serveis per millorar la zona de Calicanto

Els dos consistoris creen una comissió que ha d'avaluar les actuacions a emprendre per millorar la qualitat de vida

Els ajuntaments de Torrent i Xiva han signat un acord per tal de prestar serveis conjunts en urbanitzacions comunes com és el cas de Calicanto. Un acord que, a més de millorar l'atenció ciutadana, procurarà reduir la despesa en infraestructures i seguretat ciutadana.

L'acte s'ha substanciat al mig del carrer que fa de frontera entre els dos termes municipals afectats i davant l'atenta mirada dels ciutadans que han volgut trobar-se presents.

El compromís entre Torrent i Xiva es tradueix en la creació d'una Comissió de Seguiment, configurada per personal tècnic i polític de totes dues municipalitats, encarregada d'analitzar i avaluar la planificació necessària en matèria de seguretat, serveis municipals, infraestructures i millora de la qualitat de vida dels residents.

Ja era hora i ara més encara

Pere Rossell

No direm que aquesta urbanització estava deixada de la mà del destí, però poc li ha faltat. Els nombrosos habitants de la zona hauran respirat tranquils després de veure alcalde i alcaldessa, signar els papers del protocol.

Ara, el que toca fer demà mateix és repassar el paviment de més carrers que altres, atendre els problemes de correu existent, la manca de llum d'alguna que altra via pública de la urbanització, la prestació d'una seguretat ciutadana acorde amb el segle XXI, controlar els pous cecs que encara hi ha a la zona, atendre el servei d'aigua potable, procurar un servei ambulatori mínim, controlar els caps de setmana d'alguna zona en que sol haver concentració de joves amb botellot, facilitar el transport públic, amb major freqüència de pas, atendre les necessitats d'escolarització dels més joves... ja es veu que feia falta i que han passat massa anys sense atenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.