Serveis

tarragona

La denominació Tramcamp ja no agrada

El consistori vol que es digui Sistema Tramviari de Tarragona (STT)

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha decidit presentar al·legacions al projecte de tramvia del Camp de Tarragona, conegut com a Tramcamp. Precisament el nom és una de les modificacions que reclama el consistori tarragoní. Segons va explicar la tinenta d'alcalde i portaveu, Begoña Floria, la demanda de canvi de denominació de Tramcamp a Sistema Tramviari de Tarragona (STT) es fa tenint en compte que “és el nom que identifica tot el territori i que sempre s'ha fet servir des del punt de vista institucional”. Floria va voler deixar clar que aquesta petició en el canvi de nom es fa des de la “raó” i la “tranquil·litat”. “És una proposta en sentit constructiu, lluny de batalles numantines o posicions fonamentalistes que només porten a la confrontació territorial”, va afegir la regidora socialista. Fa mesos, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va apostar per la denominació de TramT, distintiu que, finalment, no ha agafat força.

Una altra de les al·legacions que planteja el consistori tarragoní és la millora del traçat del tramvia perquè connecti l'àmbit comercial, sanitari i universitari de la ciutat de Tarragona. Actualment, un cop relligats els barris de Ponent i travessat el Francolí, el tramvia arriba fins a la plaça Imperial Tàrraco. La proposta de l'Ajuntament és que s'ha de preveure que la nova infraestructura arribi en un futur a Sescelades i la universitat, així com a la Savinosa i Altafulla.

També es planteja la voluntat d'avançar en la reconversió de la T-11 en una via urbana amb motiu de la seva activitat comercial i residencial, i es proposa que aquest eix es prioritzi en el traçat del Tramcamp amb l'objectiu de connectar Tarragona i Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.