Serveis

Gandia modifica el plec de condicions per a la nova empresa mixta de serveis

El canvi respon a un recurs presentat per l'Associació d'Empreses de Neteja Pública (ASELIP) que s'ha atès parcialment

La Junta de Govern Local ha aprovat realitzar una modificació al plec de condicions per a la nova empresa mixta que gestionarà els serveis públics a Gandia. Es tracta d'una modificació referent als diners que aportarà l'empresa que passe a formar part de la societat mixta pels béns i drets que la ciutat posa a disposició de la mateixa i que es valoren ara en 8 milions d'euros.

La modificació es realitza, a partir d'un recurs de reposició que presentà l'Associació d'Empreses de Neteja Pública (ASELIP) i que l'Ajuntament ha estimat parcialment.

Aquesta associació va qüestionar la forma en què es traspassarien els béns i drets que Gandia aporta a la societat mixta, que consistia, en l'aportació, per part de l'empresa que en vulga formar part, d'una quantitat mínima de 10 milions d'euros.

Davant d'aquest recurs, els tècnics municipals han considerat que cal concretar un preu fixe i tancat que deu aportar el soci privat de l'empresa mixta. Aquesta quantitat serà de 8 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.