Serveis

Gandia signa un conveni amb la conselleria de Solidaritat per posar en marxa l'agència AMICS

Es tracta d'una mesura que facilitarà l'arribada de nouvinguts a la ciutat amb tota una sèrie de serveis

La Junta de Govern Local ha aprovat dues mesures solidàries que serviran per a facilitar l'arribada de nouvinguts a Gandia i per a donar ajudes a les ONG per a la realització de projectes de cooperació internacional al Tercer Món.

Per una part, s'ha aprovat la signatura d'un conveni amb la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania per a posar en marxa l'Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència (AMICS). Una entitat que es va constituir el passat 2008 i que, a partir de l'any pròxim, treballarà conjuntament amb la Conselleria.

Aquesta oficina AMICS s'encarregarà, entre d'altres tramitacions, de la configuració dels instruments d'assessorament per a nouvinguts, la facilitació de l'accés de les persones immigrants al “Programa voluntari de comprensió de la societat valenciana Escola d'Acollida” i la prestació de serveis d'informació, mediació, assessorament i orientació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.