La Seu d'Urgell i Les comencen a expedir el document d'identitat electrònic

Les comissaries de la policia de l'Estat de la Seu d'Urgell i de Les (Val d'Aran) ja disposen d'impressores per poder expedir els nous documents d'identitat electrònics la qual cosa beneficiarà als veïns de les comarques de l'Alt Urgell, de la Val d'Aran i zones properes ja que fins ara per obtenir o renovar-se el document d'identitat s'havien de desplaçar fins a l'oficina de Lleida. En el cas de la Seu d'Urgell, l'impressora funciona des del passat dia 21 d'aquest mes mentre que la de Les s'ha posat en marxa aquest dijous després d'una fase de proves.

Fins la implantació del document d'identitat electrònic, els veïns de l'Alt Urgell i de l'Aran es desplaçaven a les comissaries de policia que els quedaven més properes per tramitar l'expedició del document o la seva renovació. Així, necessitaven tornar-hi un altre dia a recollir el document. A partir d'ara, en un sol dia podran fer tota la tramitació i recollida del document la qual cosa significarà un estalvi de temps pels usuaris.

En aquest primer trimestre de l'any, l'oficina que expedeix documents d'identitat de Lleida n'ha entregat un total de 10.607, mentre la comissaria de la Seu d'Urgell n'ha tramitat 1.352 i la de Les 387. Durant el 2008, en tota la demarcació de Lleida es van expedir 59.790 documents d'identitat, dels quals 53.634 van ser expedits a Lleida, 4.473 a la Seu i els 1.683 restants a Les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.