Serveis

Bellreguard protesta per la manca de sensibilitat de la Conselleria de Benestar amb els majors dependents

Des que Bellreguard es va adherir als municipis valencians que es beneficien del programa Menjar a casa, finançat en part per la Conselleria de Benestar Social, els ajuntaments de les corresponents localitats i els beneficiaris del programa, la vila compta amb tan sols 4 places atorgades per l'ens autonòmic, dues elles concedides en juny de 2008 i les dues restants en gener de 2010.

La Regidora de Polítiques Socials, Dora Salavert, ha enviat diversos comunicats a Conselleria sol·licitant l'ampliació d'aquestes places. Així i tot, l'Ajuntament de Bellreguard s'ha vist obligat a cobrir l'elevada demanda elaborant un programa propi, a través del qual ofereix 12 places, totes elles ocupades en aquest moment i duplicant, per tant, les ofertades per la pròpia Conselleria.

Però, el fet de dur un doble programa comporta alguns inconvenients. A banda de fer una doble gestió, el que suposa també el doble de recursos, els serveis diferents i les comparances entre els usuaris no aporta res positiu del bon funcionament d'aquest programa tan necessari actualment i que, consisteix en l'entrega diària a domicili d'un menú per a les persones majors, amb discapacitat on en situació de dependència. A més a més, per cobrir aquesta mancança, l'Ajuntament també ha de fer un sobreesforç, tant a nivell de personal com econòmic en uns moments on les institucions locals tenen grans dificultats en el finançament i manteniment dels serveis que ofereix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.