Serveis

Gandia s'adhereix a la campanya de la DGT per evitar l'ús del mòbil al volant

El govern de l'Estat incorpora 14 efectius més a la plantilla de la Policia Nacional de la ciutat

El tinent d'alcalde de Trànsit i Mobilitat, Vicent Mascarell, ha anunciat que, Gandia s'incorpora a una campanya que porta a terme la Direcció General de Trànsit (DGT) per tal d'evitar l'ús del telèfon mòbil mentre es condueix.

Amb motiu d'aquesta campanya, els agents de seguretat instal·laran diversos punts de control, tant pel matí com per la vesprada. En aquests punts se sancionarà a les persones que parlen pel mòbil mentre condueixen amb una multa de 200 euros i tres punts del carnet de conduir.

Segons ha dit Mascarell, l'objectiu és conscienciar la ciutadania del perill que tenen les distraccions al volant. De fet, segons la DGT, parlar pel mòbil mentre es condueix possibilita que es perda la percepció de fins al 40% de les senyals de trànsit.

El tinent d'alcalde ha comunicat també que el Govern central ha augmentat la plantilla de la Policia Nacional a Gandia en 14 efectius més. Amb aquest nou creixement de la plantilla, Mascarell assegura que “Gandia s'ha convertit en una de les ciutats amb major nombre de policies per habitant, un fet que afecta directament als baixos índex de delinqüència, que fan de la vila, una de les ciutats més segures del litoral i al nivell de ciutats del centre d'Europa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.