Serveis

Bloc-Verds de Gandia demana compromisos sobre el futur de l'hospital

Els econacionalistes continuen reclamant un pronunciament clar i un acord al respecte, tant de la Generalitat com de l'Ajuntament

El Bloc-Verds de Gandia sol·licita la constitució d'una comissió on tinguen cabuda també els professionals sanitaris i els sindicats per començar a treballar el disseny del centre, encara que ja hi arriba tard, atesa la pretensió d'inaugurar-lo a mitjans de l'any vinent.

Els econacionalistes recorden que la ciutat necessita un nou mapa sanitari, on s'incloga un hospital de crònics, un nou centre de salut, i diversos centres de dia i espais per a l'atenció especialitzada i l'aplicació de teràpies concretes per algunes malalties determinades i específiques.

Davant la preocupació dels sindicats sanitaris pel destí de l'actual hospital, una vegada entre en funcionament el nou, el Bloc demana “claredat” en els plantejaments i compromisos ferms, tant a l'Ajuntament de Gandia com a la Conselleria de Sanitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.