Serveis

creixell

S'aprova una pròrroga per a la construcció del mercat municipal

La construcció del mercat municipal i del supermercat experimenta una altra pròrroga i esperarà a la modificació del reglament o a la redacció de la nova llei d'espais comercials. El ple de Creixell va aprovar ahir la proposta presentada per l'equip de govern, que atén, segons explicava l'alcalde del municipi, Teodoro Fuster, la petició feta per l'empresa adjudicatària de les obres: “Hem considerat prudent esperar”, donat que l'operador “ha perdut l'expectativa” de comercialitzar un supermercat de 800m². La petició de l'adjudicatària està avalada per l'interès que la cadena valenciana Mercadona ha tingut per aquesta situació, tot i que en un espai que oscil·laria entre els 1.300m² i 1.600m² de superfície.

La portaveu del grup municipal del PSC, Montserrat Muñoz, considera que no es pot oferir ni més temps ni més concessions a l'empresa i que, per tant, l'Ajuntament hauria de rescatar l'adjudicació de l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.