Serveis

el morell

Fase final de la renovació de la rambla

El Morell enllesteix les obres de remodelació de la rambla de Joan Maragall, finançades amb el fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local (FEOSL). L'actuació ha consistit en la renovació de les xarxes de telecomunicacions, clavegueram de residus i pluvials i de subministrament d'aigua potable. Les obres inclouen la renovació de l'enllumenat públic i del sistema de rec de l'arbrat. La urbanització del passeig central i les voreres laterals es farà d'acord amb el criteri adoptat a la resta de les vies del municipi. Tot i això, al tram des de la plaça de l'Era del Castell fins al carrer de les Creus, d'accés a l'edifici de l'ajuntament, s'hi actuarà amb una pavimentació distintiva, que també suposarà l'eliminació de les barreres arquitectòniques.

Les obres les executa l'empresa Gicsa, per un import de 243.914 euros, que finança l'Estat al complet. L'actuació, que està en la fase final, ha suposat la creació de 15 llocs de treball per a persones desocupades del municipi, una de les premisses per aspirar a la subvenció de l'obra. El consistori preveu inaugurar l'actuació al llarg del mes de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.