Serveis

SERVEIS

La planta de recollida pneumàtica de Barberà, a punt

La planta de recollida pneumàtica de residus de Barberà ja és a punt per començar a funcionar en les pròximes setmanes. El consistori va aprofitar, dissabte, el final de les obres i el període de proves en buit per fer-hi una jornada de portes obertes en què les associacions de veïns de Can Llobet i el Parc Central van conèixer les instal·lacions i es van familiaritzar amb el sistema.

El servei, a més d'aquestes zones, també donarà servei a una part del nucli antic. L'equipament s'ha instal·lat a la confluència entre els carrers Monturiol i Circumval·lació –a tocar de les instal·lacions de Sabemsa– i ocupa 477 m². La construcció de l'edifici, la compra dels equips i l'execució de les canalitzacions als carrers Monturiol, Marquesos de Barberà i la cruïlla de la Via Interpolar, es van finançar amb el FEIL del 2009. I el 2010, amb el FEOSL, s'hi han instal·lat plaques solars a les cobertes per generar electricitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.