Serveis

Guissona

L'antic escorxador serà el centre social del jovent

Un dècada després de tancar-se, l'escorxador de Guissona és un edifici en desús, amb un cost elevat de manteniment. Aquesta setmana, l'Ajuntament de Guissona aprovarà les bases del concurs per les obres de remodelació interior de l'antic escorxador municipal, amb l'objectiu d'habilitar-lo com a local social pel jovent.

Una enquesta elaborada en el marc del pla local de Joventut assenyala que la seva prioritat és comptar amb un espai propi, on les colles puguin trobar-se, planificar i fer-hi activitats. Xavier Casoliva, regidor de Joventut, ha explicat: “Volem que els joves s'hi quedin hores i s'ho sentin seu. Hi posarem equipaments i hi haurà una dinamitzadora que farà assessorament laboral, lúdic,etc”. Les colles es reuneixen actualment al local d'entitats, situat a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, però l'escorxador en serà un centre propi, on a més d'espai tindran serveis específics.

Els treballs que s'engegaran a l'escorxadors són sobretot interiors, ja que l'estructura i la teulada es van consolidar en altres fases del projecte. El cost és de 151.000 euros, dels quals el consistori n'aporta 42.000, i la resta va a càrrec de la secretaria de Joventut de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.