Serveis

serveis

El refugi de Ribes Altes torna a tenir guarda

El refugi de Ribes Altes, a Ribes de Freser, torna a tenir personal després de set anys, ja que l'Ajuntament ha adjudicat la seva gestió a través d'un concurs públic. Ara, doncs, s'hi podrà pernoctar i menjar avisant prèviament el nou responsable. L'Ajuntament vol garantir així el bon estat de conservació de l'immoble, que ha estat objecte d'actes vandàlics diverses vegades, i vol impulsar un recurs turístic més per al municipi, tenint en compte que és un punt de sortida per a moltes excursions a l'espai d'interès natural de les capçaleres del Ter-Freser.

L'Ajuntament, a més, té previst dur a terme els treballs de manteniment del corriol d'accés al refugi des del poble de Ribes de Freser. El corriol separa Ribes del refugi a una hora i mitja a peu i passa per un bosc de pi negre i roig que fa que es converteixi en una alternativa molt atractiva per als excursionistes. També farà una petita intervenció a la pista que dóna accés al refugi i a la vall de Camprodon, ja que el seu estat dificulta la circulació de vehicles. A part de fer més accessible el refugi als usuaris, també es millorarà així l'accés a pastures de la zona als pagesos del municipi de Ribes de Freser.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.