Serveis

El Bloc diu que Bellreguard es gasta el cànon de l'aigua

Segons el cànon que pretenen cobrar a l'empresa, els augments del preu de l'aigua poden arribar a ser del 20%

Per xocant que puga semblar, l'Ajuntament de Bellreguard, amb els vots només dels representants de PSOE, va aprovar dimecres de la setmana passada el pressupost del 2011 amb uns ingressos consignats d'1.175.000€ provinents del cànon de l'aigua.

Resulta xocant perquè la nova concessió de l'aigua potable de la població encara no té ni plec de condicions, segons assegura el grup Compromís per Bellreguard.

És a dir, que els socialistes que governen Bellreguard ja s'han gastat el que pensen cobrar de cànon a l'empresa que gestionarà la distribució de l'aigua potable sense ni tan sols haver iniciat el procediment administratiu per a la concessió.

Per la Bloc-Comprómis, “sembla que el govern municipal de Bellreguard té molt clar a qui li ha d'adjudicar la nova concessió i per quin preu, ja que a l'informe econòmic que acompanya els pressupostos, i que justifica l'ingrés d'1.175.000€ esmentat, es dóna per firmat un conveni amb una empresa del sector de distribució d'aigua que els grups de l'oposició no tenen constància ni tan sols que puga existir”.

El Bloc no entén com es pot aprovar un pressupost que basa el 27% dels seus ingressos en un concepte que no hi ha cap certesa que es puga aconseguir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.