Serveis

Protecció Civil de Dénia fa més de 300 serveis en 2010

Protecció Civil de Dénia va realitzar un total de 339 serveis durant el passat any, la qual cosa es tradueix en 11.415 hores destinades pels seixanta voluntaris que integren l'agrupació local a la realització d'aquestes tasques de col·laboració. El regidor encarregat del servei, Horst Glöde, ha felicitat els voluntaris i ha destacat l'imprescindible treball que realitzen. Glöde també ha recordat que els membres de Protecció Civil presten la seua col·laboració de manera totalment “desinteressada” i ha demanat a la ciutadania un major reconeixement a la seua tasca.

L'activitat del voluntariat s'ha centrat, fonamentalment en la presència en actes esportius (un 45,4% del total dels serveis realitzats durant l'any); en espectacles pirotècnics que es realitzen durant tot l'any a Dénia, la Xara i Jesús Pobre i en actes festius i culturals de la ciutat i d'altres poblacions que van sol·licitar la col·laboració de l'agrupació de Dénia. Així mateix, han actuat en les situacions d'emergència meteorològica o per incendis que han tingut lloc en 2010.

La formació del voluntariat també ha sigut important durant 2010, ja que els deniers han realitzat quatre cursos a Alacant oferits per l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) amb l'objectiu de formar-se i millorar la qualitat dels servicis que realitzen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.