Serveis

Aielo de Malferit obre el Centre Integral de Majors

A més de centre de dia, disposa d'habitatges tutelats que amplien el servei inicial d'aquesta infraestructura social

La consellera de Benestar Social, Angèlica Such, i l'alcalde d'Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, han inaugurat el Centre Integral de Majors a Aielo de Malferit, un projecte que és realitat gràcies a la col·laboració entre la Generalitat, l'Ajuntament de la vila i la Diputació de València, que ha permès la rehabilitació i conversió de l'antic Hospital de la Beneficència i el seu entorn, en aquest recurs que permetrà donar resposta a les necessitats i demandes plantejades pel col.lectiu de persones grans i dependents d'aquest municipi i de la comarca de la Vall d'Albaida.

El Centre Integral de Majors inclou un Llar del Jubilat, un Centre de Dia i una vivenda Tutelada, i té una capacitat de 50 places, 42 del centre de dia i 8 dels habitatges tutelats. Per a la seua construcció, la Generalitat ha destinat 635.000 euros del Pla Confiança. La resta, fins arribar al milió d'euros que ha costat el Centre, l'ha posat la Diputació de València i l'Ajuntament d'Aielo de Malferit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.