Serveis

teià

El CAT torna a ser operatiu, després de quatre mesos tancat

El centre d'acollida turística de Teià (CAT) ha tornat a obrir les portes aquesta setmana, després de quatre mesos d'inactivitat. Una unió temporal d'empreses (UTE) liderada per la companyia Magma Cultura ha estat l'adjudicatària de la concessió per a la gestió de l'equipament, que inclou el parc arqueològic de la Cella Vinaria de Vallmora. Ara, aquesta marca es farà càrrec del recinte durant els quatre anys vinents, després d'un període inicial amb la gestió de Tanit. “Confiem en l'experiència d'aquesta companyia per consolidar el CAT en aquest primer any”, explica l'alcalde d'Alella i president de la mancomunitat d'Alella, el Masnou i Teià, que dirigeix l'equipament.

El CAT estarà obert els dissabtes de 10 a 18 hores i els diumenges de 10 a 14 hores. Magma Cultura ha realitzat diversos projectes amb entitats com ara el Palau Robert, el Museu Picasso, la Fundació La Caixa o el Museu Nacional d'Art de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.