Serveis

Problemes greus amb la brigada de neteja de Silla

El personal porta des del mes de març sense percebre l'import de les seues nòmines i sense que ningú els aclarisca la situació

Prop de quaranta treballadors de l'empresa Smax S.L, encarregada a Silla de la neteja i l'arreplega de fem, porten dos mesos sense cobrar les seues nòmines.

El desànim i la desmotivació comença a fer forat entre els empleats, que continuen complint dia a dia amb el seu treball sense saber quan i en què condicions cobraran les quantitats degudes.

Segons informen fonts de l'ajuntament, la responsabilitat de l'impagament és de l'empresa, ja que l'ajuntament paga regularment i és esta, l'encarregada de pagar les nòmines dels treballadors .

La versió de l'empresa Smax, no obstant això, és ben diferent i acusa el govern de Baixauli de deure-li diners i, és per això que, no poden fer front als pagaments dels seus empleats.

Els ànims dels treballadors estan més que encesos, ja que veuen dia a dia com són ningunejats per part tant de l'empresa com de l'administració Baixauli, que fa setmanes va prometre una solució que no arriba. Mentrestant els treballadors continuen anant a treballar diàriament i complint amb els seus respectius llocs de treball, des del personal de les oficines fins als encarregats de la neteja als carrers.

Ara mateix, aquest col·lectiu espera impacient que la situació passe i no es torne a repetir, i esperen cobrar el que se'ls deu així com unes explicacions que no arriben per part de ningú sobre què ha passat i on estan el seus Diners .

Eixos diners que fan falta, entre moltes altres coses, perquè una de les treballadores reenganxe la llum que li han tallat en sa casa per no poder pagar, a pesar que ella va a treballar tots els dies faça sol d o ploga a doll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.