Serveis

TERRES DE L'EBRE

Estudiaran que els trens Alvia arriben fins a l'Aldea

Muñoz presenta una moció al Senat perquè es millore el servei a Móra la Nova

La comissió de Foment del Senat va aprovar ahir una moció del PP que insta el govern de l'Estat a estudiar la viabilitat que els trens de la classe Alvia que a l'estiu arriben fins a Benicàssim (Plana Alta) allarguen el seu trajecte fins a les Terres de l'Ebre. Concretament, es demana a Renfe que en el termini d'un mes faci l'estudi que determinarà si és rendible o no la prolongació del trajecte. La moció també deixa oberta la possibilitat que els trens Alvia allarguen el trajecte fins a Tarragona, una proposta que el PP ha inclòs en la seua moció a instàncies del senador de l'Entesa Catalana de Progrés, Pere Muñoz. El PSOE no va aprovar la moció perquè considera que un mes no és temps suficient per realitzar un estudi seriós.

D'altra banda, Muñoz ha presentat una moció per ser debatuda a la comissió de Foment del Senat que reclama la millora dels serveis ferroviaris a la Ribera d'Ebre. La moció insta Adif a dur a terme les actuacions necessàries tant materials, de seguretat com de manteniment de les instal·lacions i infraestructures ferroviàries existents a Móra la Nova i la Ribera d'Ebre, continuant prestant els mateixos serveis i restituint en la seua totalitat el personal de circulació i atenció als usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.