Serveis

La política juvenil d'Alaquàs es posa d'exemple a Europa

La ciutat ha estat una de les tres seleccionades en tot l'estat per formar part del Seminari Internacional de Multiplicadors Qualificats d'Eurodesk a Brussel·les

Els Centres d'Informació Juvenil d'Alaquàs, a través de la seua Oficina Eurodesk, serà un dels tres seleccionats de tot l'estat, per participar en la sisena edició del Seminari Internacional de Multiplicadors Qualificats que la xarxa internacional Eurodesk celebrarà a Brussel·les del 9 al 10 de setembre.

L'alt grau de participació en diversos projectes europeus com Sytykia als centres educatius de la ciutat o First Class, així com el coneixement de les ferramentes i el funcionament de la xarxa Eurodesk han estat els motius pels quals Alaquàs ha estat guardonada per ser una de les oficines en participar en aquest encontre formatiu sobre participació, informació i polítiques de joventut.

L'Ajuntament d'Alaquàs passa per ser una de les administracions més actives en la posada en marxa d'iniciatives europees sobre polítiques de joventut, participació ciutadana, formació i accés al mercat laboral. A través de l'Oficina Eurodesk, els Centres d'Informació Juvenil d'Alaquàs ofereixen informació als joves sobre les possibilitats que poden trobar a la Unió Europea en matèria de formació, treball, voluntariat i participació entre altres, i tramiten moltes demandes d'informació en aquest sentit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.