Serveis

L'Ajuntament de Silla rescindeix el contracte de neteja

A més dels problemes tècnics i el deteriorament dels equipaments de la contracta, la situació dels treballadors era insostenible

La Junta de Govern Local de Silla ha aprovat la rescissió del contracte entre l'empresa concessionària de recollida d'escombraries i neteja viària i l'Ajuntament del poble.

Després dels successius incidents tècnics que impedien la normalitat en el servei de recollida d'escombraries, el govern municipal, ha iniciat l'expedient de resolució de contracte amb l'empresa. La resolució s'ha establert amb acord entre ambdues parts, reconeixent els drets mutus.

Des de la Regidoria de Serveis, el regidor Isidro Prieto assegura que “els problemes tècnics com les avaries dels camions i el deteriorament dels equipaments eren ja insalvables, així com el deteriorament de la situació econòmica i financera de l'empresa. Voldria deixar clar que la responsabilitat d'aquesta situació insostenible és tant de l'empresa com del govern socialista de Francesc Bauxauli que va signar un contracte antieconòmic i irreal sense marge de maniobra per prestar els serveis que mereix el nostre poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.