Serveis

barcelona

L'autobús fins al Berguedà i el Solsonès, a meitat de preu

El Departament de Territori i Sostenibilitat introduirà, a partir de l'1 d'agost, un nou títol de transport multiviatge per a les línies interurbanes d'autobús que connecten Barcelona amb Berga i Solsona. El nou abonament s'anomenarà T-10/60 i permetrà als viatgers disposar de 10 desplaçaments en 60 dies. El preu del títol de transport serà de 70 euros. Així, cada viatge entre Barcelona i les capitals del Berguedà i el Solsonès costarà 7 euros, la qual cosa suposa un estalvi de més del 50% respecte del preu actual del bitllet senzill, que costa 14,60 euros. La Generalitat ha anunciat que aportarà un màxim de 126.000 euros per poder aplicar aquesta reducció de preus.

Aquest nou títol suposa un pas previ a la integració tarifària de la comarca del Berguedà en el marc de l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona (ATM), que es preveu que es desenvolupi durant l'any 2012. La Generalitat també preveu la incorporació progressiva al sistema tarifari integrat de la resta de comarques de la Catalunya central que encara no en formen part. El nou abonament podrà adquirir-se als punts de venda de l'empresa que gestiona les línies, Alsina Graells de Autotransportes, a partir de l'1 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.