Serveis

Compromís enceta una campanya a Paterna contra la taxa Tamer

Els regidors Loles Ripoll i Juanma Ramón han presentat les seues al·legacions personals al registre d'entrada del consistori

Compromís per Paterna ha començat una campanya de carrer, per tal que la ciutadania del municipi presente al·legacions contra la pujada de la Tamer aprovada en el mes d'agost per l'ens metropolità de tractament de residus (Emtre). Precisament la regidora i portaveu municipal de Compromís, Loles Ripoll, i el regidor, Juanma Ramón, han passat per registre d'entrada les seues al·legacions a títol personal.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “durant el primer dia que hem portat la campanya al carrer, ja hem arreplegat 150 signatures de persones molt interessades en conéixer les alternatives que proposa la coalició Compromís per tal que el pagament d'esta taxa no siga tan gravós”.

Per al regidor de Compromís en Paterna “la ciutadania no té perquè ser castigada a causa de la mala gestió del Partit Popular en l'Emtre. Esta taxa no va a solucionar tota la desfeta que hi ha a l'Entitat metropolitana, i des de Compromís recalquem que el que cal és dissenyar polítiques que reduïsquen els residus, afavorint el reciclatge i sense foradar més la butxaca del contribuent”.

Els quasi cinc milions d'euros que arrossega l'Emtre en interessos de demora “són per no dur els comptes com toca, gràcies a la inoperància del PP que té majoria en este ens, i que és qui ara no ha de calcular la Tamer en funció dels errors comesos i no solucionats a temps”, conclou Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.