Serveis

Demanen a Dénia l'anul·lació del decret d'ajudes a menjador

El Bloc Nacionalista dóna suport a les associacions de mares i pares en aquesta reivindicació

El regidor Crespo critica la discriminació que reben els centres públics per part de l'Ajuntament

El regidor del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, dóna suport a les manifestacions de protesta de les Associacions de Mares i Pares dels centres d'ensenyament públic de Dénia, per les bases de les ajudes per al menjador, que manté intactes per als centres concertats mentre que només en dóna per a dos cursos d'infantil dels col·legis públics. Així mateix, exigeix a l'equip de govern que s'anul·len aquestes bases i se'n redacten unes de noves en les quals hi haja paritat i no es discrimine l'ensenyament públic.

Josep Crespo qualifica d'”injust i discriminatori” el tractament que l'equip de govern dóna als centres públics, als quals els nega la possibilitat de demanar les beques municipals de menjador, excepte en dos cursos. El regidor no entén els privilegis que es dóna als col·legis concertats en detriment dels públics.

Segons ha declarat el regidor del BLOC, en els temps que corren, els serveis públics han de ser la garantia per mantenir la dignitat i contribuir a la igualtat d'oportunitats en la vida de totes les persones.

Per tot això, Josep Crespo dóna tot el seu suport a les AMPA dels col·legis Cervantes, Gual Villalbí, Llebig, Montgó, Pou de la Muntanya i les Vessanes i al seu manifest de protesta i es compromet a exigir a l'equip de govern que derogue aquestes bases d'ajudes i en redacte unes menys discriminatòries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.