Serveis

maresme

Llavaneres i Sant Vicenç s'uneixen per la neteja

Els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, al Maresme, han decidit unir esforços i mancomunar el servei de la neteja dels equipaments públics de les dues poblacions. Aquest acord suposarà un estalvi de 50.000 euros anuals en el cas de Llavaneres i de 30.000 euros per any en el cas de Sant Vicenç. Finalment, ha estat Net Brill SL, l'empresa que va presentar l'oferta més avantatjosa i la guanyadora del concurs mancomunat del servei.

La signatura del contracte té una durada de quatre anys. L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), va ressaltar que, els dos municipis continuaran treballant, juntament amb Caldes d'Estrac, per mirar de mancomunar més serveis per poder reduir despesa. Aquesta no és la primera experiència d'aquestes característiques entre els dos pobles, ja que des de fa temps –amb Caldes d'Estrac també inclosa dins la marca Les 3 Viles– han mancomunat serveis com ara el de la deixalleria fixa i la deixalleria mòbil, la col·laboració en matèria de seguretat ciutadana o l'impuls d'accions encaminades a afavorir l'ocupació i el creixement econòmic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.