Serveis

Alaquàs obre la Biblioteca Municipal en horari nocturn

La demanda d'estudiants universitaris ha aconsellat l'ampliació d'aquest servei

L'Ajuntament d'Alaquàs amplia l'horari de la Biblioteca Municipal durant l'època d'exàmens, per tal de facilitar als joves un espai d'estudi idoni per preparar les avaluacions.

És d'aquesta manera que s'ha posat en marxa una nova edició del servei municipal “Obrim per la nit”. Aquest servei consisteix en l'ampliació dels horaris de la Biblioteca Pública Ausiàs March durant el període d'avaluacions, per bé de facilitar-los un espai idoni per a l'estudi en un ampli horari.

Aquest nou servei es va posar en funcionament el passat 12 de desembre i es perllongarà fins l'11 de febrer, amb una forquilla horària que abraça de dilluns a divendres de 8:30 a 1 de la matinada i els dissabtes de 10del matí a 21 hores. D'aquesta manera, els estudiants universitaris podran aprofitar aquestes instal·lacions 17 hores ininterrompudament de dilluns a divendres i 11 hores el cap de setmana.

El nombre d'estudiants que utilitzen aquest servei ha augmentat en cadascuna de les edicions que s'han posat en marxa, la qual cosa mostra la gran acceptació que ha tingut entre els estudiants d'Alaquàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.