Serveis

Maresme

Investigaran la gestió dels banys de Caldetes

L'alcalde de Caldes d'Estrac, Joaquim Arnó (CiU), ha firmat un decret per crear una comissió d'investigació sobre la gestió dels banys termals. El govern local acusa la fins ara concessionària, Banys Termals de Caldes d'Estrac, d'una presumpta estafa en la liquidació dels ingressos. L'equip de govern critica la falta de control en l'explotació del servei que es va donar en concessió el 1994, sota el mandat del PSC, i assegura que en els últims deu anys l'Ajuntament ha perdut uns 200.000 euros que l'empresa no declarava.

La comissió, que integraran representants dels dos grups municipals, CiU i el PSC, haurà d'emetre abans de dos mesos un informe que expliqui els fets i possibles accions a emprendre. Des de l'oposició, el PSC afirma que ara interessa qüestionar la gestió perquè no es posi en dubte l'adjudicació que s'ha fet a la nova empresa Aigües Termals Caldes SL. Segons el PSC, aquesta empresa, l'única que es va presentar al concurs, no té experiència i, a més, la configuren persones vinculades a CiU. La fins ara directora dels banys, Mònica Guardiola, afirma que “estan tranquils“ perquè la gestió s'ha fet seguint les directrius del govern. Els banys van tancar fa una setmana, coincidint amb la nova adjudicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.