Serveis

iNFRAESTRUCTURES

Sant Pere Pescador remodela els carrers Pau Casals i Bon Aire

L'Ajuntament de Sant Pere Pescador afronta des d'aquesta setmana una remodelació en profunditat al carrer Pau Casals, i més endavant ho farà al Bon Aire, amb la idea de millorar la mobilitat en dos accessos bàsics a la plaça Major.

L'actuació de Pau Casals consisteix a eixamplar les voreres per afavorir la mobilitat sobretot de la gent gran, famílies amb cotxets i persones amb mobilitat reduïda. En una de les bandes, a més, s'hi plantaran cinc arbres. Se suprimiran les places d'aparcament que hi havia fins fa pocs dies. El carrer Bon Aire, en canvi, es reasfaltarà i es canalitzaran els serveis d'aigua potable i gas al tram que va des de la cruïlla de la placeta del carrer del Príncep fins a la placeta situada davant de carrer del Mar.

L'objectiu de les obres és continuar millorant la mobilitat dels vianants, tal com ja van fer en el projecte de regeneració urbana començat a finals de l'any 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.