Serveis

equipaments

Ajuda de 900.000 euros per al pavelló de Vilafant

L'Ajuntament de Vilafant i el govern de la Generalitat, a través de la secretaria general de l'Esport, han signat un conveni segons el qual el municipi altempordanès rebrà un total de 900.000 euros de subvenció per al pavelló esportiu que s'està construint a la zona on s'havia de fer el projecte de Poliesports, que es va acabar descartant.

Segons ha explicat l'alcaldessa, Consol Cantenys, tot i que aquest equipament esportiu fa mesos que està en obres, la subvenció que hi havia compromesa no arribava a falta que s'aprovessin els pressupostos d'aquest any 2012. Ara, aquest tema ja s'ha desencallat i el conveni signat preveu que la Generalitat de Catalunya posarà 600.000 euros i la Diputació 300.000 més per finançar l'obra.

Acabat abans de l'estiu

Pel que fa a l'estat de les obres, l'alcaldessa, Consol Cantenys, va explicar que tot i l'entrebanc financer no s'han aturat mai, i està previst que estiguin acabades abans de l'estiu.

De fet, l'obra del pavelló esportiu es va adjudicar el mes d'abril de l'any 2011 i les obres es van començar només un mes més tard.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.